KERUSI KULIAH

Assalamualaikum readers semua,

Kak Mawar doakan yang terbaik untuk semua. Sentiasa ambil aura2 positif.. fikir yg baik2.. berbaik sangka dgn situasi yg melanda… In sha Allah, Allah datangkan perkara yang baik2 saja kepada kita.

Kali ni kak Mawar nak share satu produk yg akan jadi satu keperluan kpd semua especially Jemaah masjid dan surau yg menghadiri program2 kuliah, yg duduk di lantai.

Memperkenalkan.. tadaa… kerusi kuliah.

Haa.. first time tuan2 tgk ni mesti tuan2 fikir kerusi plastik biasa yg dicabut kaki.

Well, actually no. Kerusi kuliah ni mmg direka khas utk org yg duduk di lantai.. bersimpuh, bersila, even nak melunjur pun boleh.

Sangat2 selesa. Jangan khuatir yer, sbb kerusi ni boleh menampung jemaah2 yg berbadan besar… up to 100 kg berat badan.. wow..!

So, apa kelebihan kerusi ni..? Ok first sekali ia ada tempat sandar. Kalau duduk di lantai, rata2 org akan jadi membongkok. That’s why cepat jer lenguh2 dan sakit sana sini.

Sebenarnya, sakit punggung dan kaki ni berpunca dari urat di tulang belakang. So, bila posture duduk diperbetul, tulang belakang jadi lurus, automatik lenguh2, kebas2 di bahagian kaki akan hilang. Nak duduk lama pun tiada masalah dah.

Tempat sandar pula tidak keras, jadi, kita tdak akan rasa sakit bila menyandar. Plastik dia flexible sehingga ke satu tahap.. hmm.. mcm mana nak cerita yer..?

Actually tuan2 boleh adjust sendiri tekanan badan tuan2 ke atas kerusi tu nak dptkan level sandar yg selesa utk bdn masing2.

Tapi jgn terlebih tolak pulak.. nanti tertungging ke belakang.. kang tak pasal2 pulak ada makcik buat sommersault dpn Ustaz yg bg kuliah tu.. haha…

Eh.. Don’t worry lah!!.. Belum pernah ada lagi insiden2 aksi2 lasak mcm tu.. hahaha.. so mmg selamat ya..!!

Ok.. selain beli utk diri sendiri, tuan2 boleh juga consider utk nak wakafkan kpd surau2 berdekatan kediaman tuan2.

In shaa Allah.. niat saja pun dah dpt pahala.. apatah lagi kalau laksanakan betul2..

Tak terkira byknyer pahala menolong pakcik2 dan makcik2 yg sakit2 kaki sedang mendengar kuliah tuu..!!

Ok tuan2.. utk order, boleh lah hubungi Hj.Wan di :+6012-5741121

Boleh juga wsapp di link wsapp ni : http://wasap.my/60125741121

Wasalam.

 

Kebaikan Kerusi Kuliah

♥ Kerusi kuliah ini diperbuat dari plastic bermutu tahan lasak.
♥ Tak perlu lg berebut tiang utk bersandar
♥ Kurangkan tekanan pd kaki
♥ Yang lenguh2
♥ Sakit belakang
♥ Kebas
♥ Anda duduk dgn postur badan yg selesa
♥ Sangat sesuai utk yg ingin berwakaf di surau2 kediaman anda.

 

Pm/wsapp : Hj. Wan (012-5741121)
http://wasap.my/60125741121

Wasalam